Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Flash Beauty Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de epilare cu lumina intens pulsata Ipulse I300
Brand
iPulse i300
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Epilare definitiva si/sau de lunga
durata pe orice parte a corpului

La limita dintre medicina si dermatocosmetica, laserul IPL (lumina pulsata) de epilare definitiva este etalonul esteticii europene actuale.

Tehnologia folosita de noi este rezultatul a peste 7 ani de experienta si studii clinice din Marea Britanie, care au condus la cunoasterea aprofundata a posibilitatilor si variabilelor, precum si realizarea aparatelor la preturi reale. Aparatul nostru functioneaza la fel de bine pentru diferitele culori si texturi de par si nuante de ten.

Deasemenea oferim posibilitatea unor aplicatii variate folosind technologia patentata iPulse. Avantajul major iPulse este spectrul larg de lungimi de unda luminoasa si suprafata mare de tratament. Epilarea, tratamentele de fotontinerire (prin stimularea colagenului cu lumina pulsata), tratamentul acneei si cel al leziunilor vasculare sau pigmentare sunt rapide si usor de efectuat.

Sistemul iPulse aduce un progres major n tehnologia epilatului si ngrijirii pielii cu lumina intensa pulsata (IPL). Totodata sistemul iPulse are mai multe avantaje fata de sistemele conventionale existente pe piata.

permite repetarea tratamentului cu o frecventa mare
pulsuri luminoase unice si multiple
rezultate foarte bune la toate tipurile de piele
design estetic si ergonomic cu lampa usor nlocuibila

Se trateaza: leziuni vasculare benigne cutanate, pete purpurii, hemangioame, teleangiectazii (dilatatii vasculare), rosacee, melasme, angioame, poikilodermie, malformatii venoase, leziuni pigmentate benigne.
Din Gura in Gura